Известие

Collapse
No announcement yet.

Да ПОКАЖА И МОЙТА МОРГА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

то така е настроено май

Comment

и при мен включва на толкова 83
      ALFA ROMEO 33 1,4ie-бивша

Comment

много искам да си намера тоя ключ който е с фенерчето ,имам клячар дето ще ми го направи,писах в продава нищо,ако някой помогне да намера решение на тая дивотия ще съм много благодарен

Comment

Ако имаш стария кюч ще ти кажя как да го направиш !
          Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

А за температурата вече съм забравил термостата отваря на 85С някъде а кючът на радиатора затваря на 93 и изкючва на 88 С има най-различни може да се направи да вкючва и изкючва на най различни температури но тази е предвидената !
            Зимата при -10 ако всичко е наред по охладителната система при движение държи 70С а лятото при голяма жега 88С-93С с по често вкючване на перката ! Трента тре имат голям радиатор и добра решетка отпред през която влиза голямо количество въздух затова се справя добре лятото и задоволително зимата без маска !
            Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

проблема е че имам добликат а ми се иска оригиналния това са глупости ама ми влече

Comment

днес успешно си искъртих емблемата и я залепих с поксипол вече е на правилната страна някой има ли идея за ключа

Comment

Имам,ама не си ми наблизо!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

хахах кажи какво имаш предвид

Comment

• предложете нещо за ключа май оригинален никой не продава

Comment

• Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                        предложете нещо за ключа май оригинален никой не продава
                        в мобилето има няколко дето ги продават на части,звънни и питай за ключа http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...512&f1=details или http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...832&f1=details или питай -Kris- от тоталката да не му е останал,ето ти идеи

Comment

• Мерси колега,Крис го питах подарил ключа на някъф колега от пловдив дето му са се видели 5лева много за еконта и не си го е потърсил ,за бой направо,на едната обява се обади доста неприятно и невъспитано звучащт човек който не знаеше да има контактен ключ а на другата е колегата MONTANA той е голям пичага ако имаше до сега да ми го е дал 10 пъти Мерси за помоща все пак важно е желанието

Comment

• Значи 2 дни разглобяване на колата от 9 до 9 сваляне на табла и простотии ии резлтата с килметрага нулев поне се откри проблема 100% е датчика на скоростите килметрага си работи сменихме една кружка за осветление поне и загубехме 2 дни в раскостване

Comment

• и ся кво, датчик ли търсиш ? кво ше прайте?
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• да тлябва ми нов датчик за да видим ,просто няма кво друго да е , а ми се иска да го оправя открих че и алфа контрола свети през ноща имаше изгоряла крушка

Comment

Working...
                                X